Dak vervangen

Het dak vervangen, omdat bijvoorbeeld vocht er voor zorgt dat uw muren en plafonds verkleuren? Of wilt u simpelweg een andere bedekking van het huidige dak? Bij Korff Dakwerken kunt u terecht voor het repareren van een kleine lekkage tot het vernieuwen van uw gehele dak. Door onze jarenlange ervaring en efficiënte werkwijze bent u verzekerd van een schitterend afgewerkt dak tegen een eerlijke prijs.

dak vervangen

Hoeveel kost een dak vervangen?

De kosten voor het vervangen van een dak zijn zonder enige informatie moeilijk te bepalen. Er zijn een aantal factoren die de prijs bepalen. Hierbij moet u denken aan de staat van het huidige dak, de wensen voor het nieuwe dak en de grootte van het dak. Dit zijn allemaal belangrijke factoren die de kosten voor een dak vervangen bepalen. Wilt u een prijs op maat ontvangen? Vraag dan een gratis offerte bij ons aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wat is er allemaal mogelijk?

Wilt u uw huidige dak vervangen, maar heeft u geen idee wat er vandaag de dag allemaal mogelijk is op het gebied van dakbedekking? Wij hebben de meest voorkomende dakbedekkingen op een rijtje gezet. Denk hierbij aan bitumineuze dakbedekking,  groendaken en kunststof dakbedekking.

Een dak vervangen vereist uiterste zorgvuldigheid

Het dak vervangen? Korff Dakwerken geeft u en uw dak de aandacht die het verdient. Onze pure liefde voor het vak laat ons tot het uiterste gaan. We nemen alleen genoegen met het beste eindresultaat. U kunt kiezen uit een groot assortiment dakbedekkingen voor uw horizontale dak waaronder koper, lood, zink, leien en bitumineus. Laat uw dakbedekking vernieuwen door Korff Dakwerken en doe uw voordeel met onze jarenlange ervaring. U zult er geen spijt van krijgen

Wij komen direct in actie

Waarschijnlijk wilt u snel dat uw dak vervangen wordt. Dat is geen probleem. Wij staan direct voor u klaar. Hoe sneller we aan het werk gaan, des te sneller zijn we klaar. Met een kleine lekkage heeft u maar een dagje last van ons en uw hele dakbedekking vernieuwen lukt ons meestal binnen een week. In het geval van een grote klus maken we uw dak binnen één dag waterdicht, zodat u van het weer niets te vrezen heeft.

Contact opnemen?

Heeft u vragen? Gelijk uw dakwerk vernieuwen? Neem dan vrijblijvend contact met Korff Dakwerken op via administratie@korffdakwerken.nl of bel direct naar 0299-321132.