Onze diensten

Meer dan een dak boven uw hoofd

Een dak moet in eerste instantie veiligheid bieden en lang meegaan, maar er is tegenwoordig meer mogelijk. Bij Korff Dakwerken bieden we een compleet pakket aan dakdiensten. Wij begrijpen namelijk dat u elke vierkante meter van uw dak optimaal wilt benutten. Ontdek hoe wij uw dak kunnen transformeren in een bron van duurzaamheid én comfort.

Renovatie

Wij geven uw dak een tweede leven

Met een bezoek aan ruim 500 daken per jaar in Amsterdam en omstreken, zijn renovatieprojecten bij Korff Dakwerken dagelijkse kost. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat onze dakspecialisten verantwoordelijk zijn voor verscheidene blikvangers in de stad. Of het nu gaat om ambachtelijk zink- of loodwerk, platte of hellende daken of de complete vervanging van een dak, wij geven uw dak een tweede leven. Na een grondige inspectie op locatie en het opstellen van een duurzaam renovatieplan dat aansluit bij uw wensen en budget, gaat ons deskundige team aan de slag met een missie: ervoor zorgen dat u weer jarenlang van uw dak kunt genieten.

  • Routineus binnen Amsterdam
  • Ambachtelijk werk voor specialistische projecten
  • Duurzaam renovatieplan op maat

Onderhoud

Kleine handelingen, grote gevolgen

In het veelzijdige Nederlandse klimaat kunnen diverse elementen van invloed zijn op de conditie van daken. Zon, neerslag, wind, vuil en temperatuurswisselingen hebben allemaal impact. Om de levensduur van daken aanzienlijk te verlengen, is periodiek onderhoud cruciaal. Door middel van preventief onderhoud, zoals grondige inspecties, kleine reparaties en reiniging, zorgt Korff Dakwerken dat uw dak bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dat doen we aan de hand van onderhoudscontracten, jaarlijkse afspraken en gedetailleerde onderhoudsrapporten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Handig, toch?

  • Totaalontzorging: wij verzorgen periodiek onderhoud
  • Inspecties, reparaties en reiniging
  • Levensduurverlenging van daken

Nieuwbouw

Kwaliteit, duurzaamheid én stijl

Duurzaamheid en lage onderhoudskosten staan aan de basis van een nieuwbouwdak van Korff Dakwerken. Met een uitgebreid aanbod van verschillende varianten hoogwaardige dakbedekking kunnen wij aan iedere wens voldoen. Of de opdracht nu vraagt om een strakke, moderne look of juist een klassieke uitstraling vereist, wij zorgen voor een naadloze aansluiting op uw project. Onze ervaren vakmensen begeleiden u gedurende het hele proces, van advies en ontwerp tot de uiteindelijke realisatie. Wij gaan de uitdaging graag aan om uw visie werkelijkheid te maken!

  • Uitgebreid aanbod hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken
  • Duurzaamheid en lage onderhoudskosten als uitgangspunt
  • Deskundige begeleiding gedurende het complete proces
ontzorging_korff_dakwerken

Ontzorging

Wij gaan tot grote hoogtes

Korff Dakwerken neemt alle zorgen uit handen als het om daken gaat. Vanaf het voortraject – met onder meer grondige inspecties, een gedetailleerd plan en het aanvragen van de juiste vergunningen – tot aan de uiteindelijke oplevering: wij bieden totaalontzorging. In overleg met de opdrachtgever voeren we jaarlijks onderhoud uit en stellen we op maat gemaakte rapporten op. En met onze deskundige en betrouwbare partners nemen we zelfs verantwoordelijkheid over zaken als houtrot, airco-installaties, zonnepanelen, steigerbouw, lichtstraatinstallaties en overige timmerwerkzaamheden. Wij nemen de zorg voor uw dak op ons, zodat u zich er nooit meer druk over hoeft te maken.

Valbeveiliging

Safety first

Werken op hoogte brengt risico’s met zich mee. Risico’s die onder verantwoording van de dakeigenaar vallen. Met veertig jaar ervaring kent Korff Dakwerken de valkuilen als geen ander. Wij adviseren u dan ook graag over de juiste valbeveiliging voor uw specifieke situatie en installeren deze vakkundig. Een greep uit de mogelijkheden zijn: tijdelijke en permanente hekwerken, lijnsystemen, losse ankerpunten en (kooi)ladders.

Duurzame oplossingen

Verantwoord genieten

Korff Dakwerken verschaft diverse innovatieve oplossingen om daken te verduurzamen. Altijd met de achterliggende gedachte: een minimale impact op het milieu hebben en maximalisering van woon- en werkgenot realiseren. Onze deskundige teams plaatsen duurzame dakbedekking en isolatie met natuurlijke en gerecyclede materialen, waardoor CO2-uitstoot tot een minimum wordt beperkt. Bovendien onderzoeken we graag alle mogelijkheden om het meeste uit uw dak te halen. Neem bijvoorbeeld een energiedak, waarbij een wit dakbedekkingspakket wordt gecombineerd met zonnepanelen. Maar ook milieuvriendelijke daktuinen en -terrassen worden steeds populairder in de stad. De combinatie van waterbuffering met sedum dakbekleding verkleint grote temperatuurschommelingen onder het dak en zuivert tevens de luchtkwaliteit. Wel zo fijn tijdens een zonnige middag op uw dakterras. Zo worden uw duurzame ambities feilloos gecombineerd met ultiem woongenot.

Projecten

Bekijk alle projecten

Bent u op zoek naar een partner die de
volledige zorg voor uw daken op zich neemt?