Lood, zink en koperwerken

Offerte aanvragen

Zinkwerken

Zink is een uitermate goed product en onderscheid zich van duurzaamheid. Je kunt zink gebruiken als dakbedekking of dakgoot. Het zorgt ervoor dat de details van een gebouw er echt uitspringen en een blikvanger wordt. De lange levensduur heeft zink te danken aan een hoge corrosiebestendigheid, maar niet alleen dat is een voordeel. Ook heeft zink als voordat dat het gerecycled kan worden, en is het dus niet schadelijk voor de natuur. Om de levensduur van zink te verhogen, moet het voldoende ruimte krijgen om te kunnen uitzetten en krimpen. De bevestigingen gebeuren zo veel mogelijk door middel van klangen en felsen. Zink heeft dus een goede bevestiging nodig voor een lange duurzaamheid. Wij hebben specialisten in ons team aan wie u het aanbrengen van zinkwerken met een gerust hart kunt toevertrouwen.

Koperwerken

Er zijn verschillende soorten koper zoals groen geprepatineerd koper, rood koper en geperoxideerd koper. Koper kun je gebruiken als dakbedekking of als regenwater afvoer. Koper krijgt na verloop van tijd een oxide laagje, deze laag beschermt de koper tegen zichzelf en heeft dus een groot voordeel.

Koperwerken kan in verschillende manieren worden bevestigd, als dak bekleding, maar ook zelfs als gevel bekleding. Wij zijn specialist op het gebied van:

  • Fels systeem
  • Goten
  • Dakkapellen
  • Losange systeem
  • Roeven systeem

Loodwerk

Loodwerk wordt vaak toegepast bij woningen en kantoren. Dit komt, omdat het volledig roestvrij is en makkelijk aan te brengen. Kom alles te weten over loodwerk.

Offerte aanvragen?

De architectuur schrijft de bedekking van zink en koper steeds vaker voor. Met zink en koper kun je de mooiste dakvormen creëren die met normale bedekkingen niet te realiseren zijn. Overtuig u zelf en kijk daarom naar de door ons gerealiseerde projecten.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via administratie@korffdakwerken.nl of bel direct naar: 0299 -32 11 32.

Vragen? Neem contact op.