Lood, zink en koperwerken

Lood, zink en koperwerken zijn materialen die bij iedere woning, aanbouw, garage of bedrijfspand gebruikt worden. Deze drie materialen worden vaak verwerkt binnen verschillende systemen zoals in waterdichte aansluitingen van gevels naar daken en van schoorstenen naar daken. Van nokken en kilgoten naar daken en van dakgoten naar hemelwaterafvoeren. Bij Korff Dakwerken, vormen wij een deskundig team bestaande uit bijna dertig specialisten. Wij richten ons op vakgerichte innovatie en duurzaamheid. En wij werken altijd veilig en daarbij vertrouwen wij op onze jarenlange ervaring en deskundigheid. Graag bieden wij de nodige informatie aan onze bezoekers over deze drie belangrijke materialen.

Zinkwerken

Zink is een uitermate goed product en onderscheid zich van duurzaamheid. Je kunt zink gebruiken als dakbedekking of dakgoot zoals bij een blokgoot. Het zorgt ervoor dat de details van een gebouw er echt uitspringen en een blikvanger wordt. De lange levensduur heeft zink te danken aan een hoge corrosiebestendigheid, maar niet alleen dat is een voordeel. Ook heeft zink als voordat dat het gerecycled kan worden, en is het dus niet schadelijk voor de natuur. Om de levensduur van zink te verhogen, moet het voldoende ruimte krijgen om te kunnen uitzetten en krimpen. De bevestigingen gebeuren zo veel mogelijk door middel van klangen en felsen. Zink heeft dus een goede bevestiging nodig voor een lange duurzaamheid. Wij hebben specialisten in ons team aan wie u het aanbrengen van zinkwerken met een gerust hart kunt toevertrouwen.

Koperwerken

Er zijn verschillende soorten koper zoals groen geprepatineerd koper, rood koper en geperoxideerd koper. Koper kun je gebruiken als dakbedekking of als regenwater afvoer. Koper krijgt na verloop van tijd een oxide laagje, deze laag beschermt de koper tegen zichzelf en heeft dus een groot voordeel.

Koperwerken kan in verschillende manieren worden bevestigd, als dak bekleding, maar ook zelfs als gevel bekleding. Wij zijn specialist op het gebied van:

  • Fels systeem
  • Goten
  • Dakkapellen
  • Losange systeem
  • Roeven systeem

Loodwerk

Loodwerk wordt vaak toegepast bij woningen en kantoren. Dit komt, omdat het volledig roestvrij is en makkelijk aan te brengen. Kom alles te weten over loodwerk.

Lood, zink en koperwerken laten aanbrengen?

De architectuur schrijft de bedekking van zink en koper steeds vaker voor. Met zink en koper kun je de mooiste dakvormen creëren die met normale bedekkingen niet te realiseren zijn. Overtuig u zelf en kijk daarom naar de door ons gerealiseerde projecten.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod dakwerken? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ook bieden wij interessante mogelijkheden voor een onderhoudscontract aan. Wij komen graag de mogelijkheden voor u bekijken.