Resitrix dakbedekking

Resitrix dakbedekking laten aanbrengen? Dan ben je bij Korff Dakwerken aan het juiste adres! Al ruim 40 jaar levert het assortiment van Resitrix unieke EPDM-producten voor diverse dakoplossingen. De unieke combinatie van hoogwaardige EPDM als toplaag en een SBS-onderlaag met hoogpolymeer heeft hiertoe bijgedragen. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Resitrix dakbedekking?

De unieke producten van Resitrix bieden een betrouwbare en duurzame afdichting voor zowel platte als licht hellende daken, zowel bij nieuwbouw als renovatieprojecten. Resitrix combineert de ongeëvenaarde eigenschappen van EPDM met de bewezen voordelen van hoogpolymeer SBS. Deze succesvolle en unieke combinatie maakt het mogelijk om het materiaal met hoogpolymeer SBS vrijwel op elke ondergrond eenvoudig, snel en veilig te verwerken. De banen worden met een heteluchtlasapparaat (zonder open vuur) aan elkaar gelast, wat brand tijdens of na de verwerking voorkomt. Dit resulteert niet alleen in een lagere verzekeringspremie voor de verwerker, maar biedt ook voordelen voor de opdrachtgever.

Diverse toepassingen

Resitrix biedt verschillende varianten voor diverse toepassingen, zoals dakbedekking voor platte daken, dakgoten, groendaken (Resitrix is wortelvast), sporthallen, parkeerdaken, hellende banen, brugdekken, tunnels en bekleding van kelders.

Wat zijn de voordelen van Resitrix?

De voordelen van Resitrix omvatten:

  • EPDM rubber met glasvezelversterking en een hoog rekvermogen, waardoor het extreem robuust is.
  • Geschikt voor verwerking gedurende het hele jaar.
  • Bestand tegen wortelgroei, rot en heeft een hoge elasticiteit.
  • UV- en ozonbestendig, en droogt niet uit.
  • Milieuvriendelijk: vrij van halogenen, weekmakers en plasticizers.
  • Verwachte levensduur van minstens 50 jaar.

De ongeëvenaarde robuustheid van Resitrix

Resitrix staat bekend als de meest robuuste dakbedekking ter wereld, dankzij zijn glasvezel-gewapende EPDM toplaag. Deze wordt onder andere ingezet voor brugdekken en tunnels. Alle Resitrix producten zijn intern gewapend met glasvezel, wat zorgt voor stabiliteit en een hoge weerstand tegen inscheuren. Het interne wapeningsnet beschermt Resitrix tegen schade door vallende voorwerpen. Door de hoge elasticiteit is Resitrix uitstekend bestand tegen scheuren en perforaties. Of het nu winter of zomer is, en zelfs bij extreme weersomstandigheden, de kwaliteit van Resitrix blijft duurzaam. Het vereist minimaal onderhoud en is altijd beloopbaar voor dakonderhoud en het plaatsen van apparatuur. Kortom, Resitrix biedt een duurzame oplossing voor elk plat dak!

Resitrix dakbedekking laten aanleggen? Kies voor Korff Dakwerken!

Wil je graag Resitrix dakbedekking laten aanleggen? Kies dan voor Korff Dakwerken! Onze experts staan klaar om hoogwaardige Resitrix oplossingen te installeren, met vakmanschap en precisie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele aanpak van jouw dakproject.