Loodwerk

Loodwerk laten aanbrengen of juist repareren aan uw woning of kantoor? Dan bent u bij Korff Dakwerken aan het juiste adres. Wij zijn een erkend dakdekkersbedrijf dat voor zowel de particuliere als de zakelijke klant dagelijks diverse werkzaamheden uitvoert. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of kom alles te weten over loodwerk.

Wat is loodwerk?

Loodwerk is de overkoepelende term voor het aanbrengen of repareren van dak onderdelen die gemaakt zijn van lood. Dit kunnen bijvoorbeeld dakgoten zijn, maar ook een onderdeel van een dak. Kortom, loodwerkzaamheden kunnen heel breed zijn en divers. Dit materiaal is een belangrijk onderdeel van het dak. Bovendien is het een duurzaam materiaal. Het heeft namelijk een lange levensduur en daarom wordt het veel gebruikt in de bouw. Loodwerk is makkelijk aan te brengen en is roestvrij. Het zorgt ervoor dat het regenwater in uw dakgoot gecontroleerd wordt afgevoerd. Dit materiaal is zwaar van gewicht.

loodwerk

Wat zijn de voordelen van loodwerk?

Het voordeel van loodwerk, is dat lood veel wordt gebruikt om onderdelen van een dak te repareren. Lood is namelijk volledig roestvrij en het is zeer eenvoudig om aan te brengen. De roestvrijstalen eigenschap maakt het ideaal om toe te passen op daken. Naast deze voordelen is lood ook nog eens een stuk zwaarder ten op zichten van andere materialen. Hierdoor blijft het loodwerk goed op zijn plek liggen bij heftige weersomstandigheden.

Hieronder staan alle voordelen nog even kort op een rijtje:

  • Roestvrij
  • Voorkomt vochtschade
  • Sterk en zwaar materiaal
  • Blijft goed liggen bij harde wind
  • Milieuvriendelijk bouwmateriaal
  • Dit materiaal kan ook worden gebruikt voor reparatie of vervanging

Loodwerk laten uitvoeren door Korff Dakwerken

Korff Dakwerken is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van lood, zink en koperwerken. Zo zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen, vervangen en het onderhouden van loodwerk. Bovendien zijn wij een gecertificeerd bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van dakwerken. Wij voeren verschillende klussen uit voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij zijn er zeker van dat we ook u kunnen helpen!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een gratis offerte ontvangen om loodwerk aan te laten brengen op uw dak? Of wilt u het laten vervangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen met 0299-321132 of te mailen naar administratie@volendam.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij zijn u graag van dienst!