Koperwerken

Wilt u koperwerken laten aanbrengen aan uw woning? Dan bent u bij Korff Dakwerken uit Volendam aan het juiste adres. Dagelijks voeren wij werkzaamheden uit met koper. Koper heeft namelijk vele voordelen waardoor mensen dit laten aanbrengen aan hun woning.

Voordelen van koper

– Duurzaam
– Milieuvriendelijk
– Lange levensduur
– Effectief tegen weersomstandigheden

Koperen dakgoot

Koper heeft een lange levensduur en is zeer effectief tegen verschillende weersomstandigheden. Vandaar dat koper vaak in het gevelwerk wordt verwerkt. Maar er worden ook vaak dakgoten van koper gemaakt. De dakgoot wordt namelijk elke dag blootgesteld aan diverse weersomstandigheden. Het is dus wel logisch dat men kiest voor een koperen dakgoot, omdat deze dan bijna nooit vervangen hoeft te worden. Natuurlijk moet elke dakgoot onderhouden worden en regelmatig worden schoon gemaakt om de dakgoot lang mee te laten gaan.

koperen dakgoot

 

Neem contact met ons op voor al uw koperwerken

Bent u op zoek naar een vakman die de nodige koperwerken uitvoert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via telefoon op 06-20 44 44 50 of 0299-321 132. U kunt ook een mail sturen naar administratie@korffdakwerken.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij zorgen ervoor dat het koperwerk zorgvuldig wordt aangebracht aan uw woning