Over ons

Geschiedenis

Vakmanschap in verleden en toekomst verweven

Gedreven door het diepgewortelde motto ‘als we iets doen, doen we het goed’, werd de droom van René Korff in 1997 werkelijkheid: Korff Dakwerken zag het levenslicht. Met een ontembare passie voor het ambacht betrad de geboren Amsterdammer het toneel. Dankzij zijn grenzeloze toewijding en meesterlijke precisie kwam de naam Korff al snel bekend te staan als hét toonbeeld van vakmanschap. Met gepaste trots wordt die onveranderde reputatie tot op de dag van vandaag gekoesterd.

In de voetsporen van zijn vader trad Robin Korff toe tot de gelederen van het familiebedrijf. Binnen korte tijd leidde hij Korff Dakwerken naar nieuwe hoogten. De uitgebalanceerde mix van ervaring en vernieuwing blijkt een voltreffer. Korff Dakwerken is klaar om de uitdagingen van de toekomst met passie en kunde aan te gaan.

Ons DNA

Service, vertrouwen en innovatie

Service. Dat is ons sleutelwoord. Wij streven ernaar om de perfecte service te leveren, zelfs binnen de drukte van een metropool. Waar Amsterdam bekendstaat als een logistieke nachtmerrie, is dit voor onze vakmensen dagelijkse kost. Bovendien hebben we de juiste connecties.

Vertrouwen. Binnen Korff Dakwerken is de bedrijfscultuur op vertrouwen gestoeld. Ieders bijdrage, zowel intern als extern, wordt op waarde geschat. Zo creëren we saamhorigheid binnen ons familiebedrijf en bouwen we aan langdurige samenwerkingen.

Innovatief. Onze teamleden worden enthousiast van de meest complexe uitdagingen. Samen zijn we voortdurend op zoek naar snellere, betere en duurzamere oplossingen. Flexibiliteit is ons handelsmerk, maar altijd in combinatie met Volendamse nuchterheid. Van advies tot onderhoud, voor nieuwbouw of renovatie, wij regelen alles van A tot Z.

  • coninko_logo_korff

Certificaten en ontwikkeling

Korff Dakwerken is EBN gecertificeerd en aangesloten bij Vebidak: dé brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingen.

We zorgen ervoor dat ons bijna team van specialisten op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in onze branche. Onze medewerkers worden periodiek bijgeschoold via Tectum (dé opleider van de dakenbranche) en we geven ze de kans opleidingen of cursussen te volgen bij deze opleider. Daarnaast zijn wij een erkend SBB-leerbedrijf. Hiermee zorgen we ervoor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn.

Download onze certificaten

Bent u op zoek naar een partner die de
volledige zorg voor uw daken op zich neemt?