Over ons

Specialist in hoogwaardig dakwerk

Korff Dakwerken is in 1997 opgericht onder de naam Korff en Kluessien Dakwerken. Korff Dakwerken Volendam groeide in de jaren daarna uit tot specialist in renovatiewerkzaamheden van daken in voornamelijk Groot-Amsterdam. Sinds de oprichting staan een no-nonsense mentaliteit en het simpelweg leveren van kwaliteit het hoogste in het vaandel.

Projecten Diensten Vacatures 11

Onze manier van werken

In plaats van simpelweg een dak renoveren, repareren te onderhouden of nieuw te monteren, proberen wij altijd te kijken naar de best mogelijke oplossing. Besparen op energie en uitstoot reduceren: dat is wat u wilt. Uw wensen en ambities worden verwerkt in een (onderhoud)plan waarin duurzaamheid en lage onderhoudskosten centraal staan.

Innovatie en ontwikkeling

Korff Dakwerken is EBN gecertificeerd. Daarbij zorgen wij ervoor dat ons bijna dertig personen tellende team van specialisten perfect op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in onze branche. Onze medewerkers worden periodiek bijgeschoold via Tectum en wij zijn een Fundeon leerbedrijf. Daarbovenop is Korff Dakwerken aangesloten bij Vebidak: dé brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingen.

Erkend leerbedrijf

Vragen? Neem contact op.