Dakwerken

Specialist in dakwerken nodig? Dan bent u bij Korff Dakwerken aan het juiste bedrijf. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in alle mogelijkheden op het gebied van dakbedekking.

dakwerken

Onze diensten

Kosten van dakwerken

De kosten van dakwerken lopen natuurlijk enorm uiteen. Elke klus is uniek en elke dienst is de ander niet. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen kunt u in ons offerteformulier foto’s mee sturen. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van de situatie en kunnen wij de kosten beter inschatten. Of neem even telefonisch contact met ons op. Als we in de buurt zijn is er wellicht de mogelijkheid even langs te komen.

Dakwerken BTW tarief

De btw voor dakwerken is altijd  21%, tenzij er ook isolatiewerkzaamheden worden uitgevoerd. Dit komt, omdat de isolatiewaarde van de woning namelijk wordt verhoogd. Hier geldt in Nederland het btw laag tarief voor van 9%.

Offerte dakwerken

Wilt u een offerte ontvangen voor onze werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar administratie@korffdakwerken.nl of te bellen met 0299-321132.