Dak inspectie

Dakinspectie laten uitvoeren aan uw woning? Dan bent u bij Korff Dakwerken aan het juiste adres. Al tientallen jaren zijn wij werkzaam op het gebied van dakbedekking. Voorkom onnodige kosten en laat deskundig een dakinspectie uitvoeren door ons.

dakinspectie

De werkwijze van een dakinspectie

Bij Korff Dakwerken zijn we gespecialiseerd in alle daken. Van bitumineuze dakbedekkingen tot kunststof dakbedekkingen. En van woningen tot kantoor daken. Wanneer wij een inspectie uitvoeren wordt bij bijna elke klus gebruikt gemaakt van een insnijding. Hiermee kunnen we goed in kaart brengen met welke constructie uw dak is gebouwd. Elk dak is namelijk uniek en wordt op een andere manier gebouwd. Vooral als het om oudere woningen. Hier was de techniek natuurlijk minder dan nu. Hieruit maken wij op hoe het zit met de isolatie, het materiaal en de bevestigingskeuze. Wanneer we al deze informatie hebben verzameld kunnen wij u een beter advies geven. In sommige gevallen moeten er alleen lichte onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. En in andere gevallen moeten er reparaties worden uitgevoerd.

Waarom een dakinspectie laten uitvoeren?

Veel mensen stellen het inspecteren van hun dak uit. “Dat komt nog wel even” is iets wat vaak gedacht wordt. Tot dat helemaal mis is en het te laat is. Vaak is het dak dusdanig beschadigd dat er grote werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Dit brengt dan weer onnodig een hoop kosten met zich mee. Hierom is het belangrijk dat planmatig een dak inspectie laat uitvoeren om de conditie van uw dak vast te stellen. Wanneer u dit planmatig doet, hoeft u zich verder geen zorgen meer te maken over uw dak. Dit laat u volledig aan de professional over.

Wat kost een dakinspectie?

Het vaststellen van de kosten voorafgaand van het onderhoud of renovatie is heel moeilijk. Zoals al eerder genoemd moet er eerst een ‘insnijding’ van uw dak worden gemaakt om belangrijke factoren vast te stellen. Na deze insnijding kunnen we een vrijblijvende offerte opmaken, zodat u precies kunt zien wat de kosten zijn om uw dak te repareren.

Offerte ontvangen voor een dakinspectie

Bent u ge├»nteresseerd in het laten inspecteren van uw dak? Neem dan vrijblijvend contact met Korff Dakwerken op. Wij maken dan een deskundige analyse van uw dak. Vervolgens maken we een offerte voor u op, zodat u precies kunt zien wat er moet gebeuren om uw dak weer in de juiste conditie te krijgen. Het opmaken van deze informatie is natuurlijk geheel vrijblijvend. Neem dan ook direct vrijblijvend met ons op. Dit kan via administratie@korffdakwerken.nl of telefonisch op 0299 – 32 11 32.