Dak onderhoud

Dakonderhoud laten uitvoeren? Laat dit dan door een vakkundig bedrijf doen. Wij van Korff Dakwerken zijn al jarenlang gespecialiseerd in het onderhouden van daken en voeren alles in eigen beheer uit.

Waarom een dakonderhoud laten uitvoeren?

Het plegen van onderhoud aan daken is een verplichting voor elke eigenaar. Om de levensduur van de dakbedekking te maximaliseren is het van groot belang dat uw dakenbestand in goede conditie is. Hiermee beperkt u namelijk de kans op calamiteiten en kunt u de levensduur van de daken verlengen.

uitvoeren van dakonderhoud

 

Onderhoudscontract voor het onderhouden van uw dak

In alle gevallen is het plegen van jaarlijks onderhoud een belangrijk aandachtspunt. Vast staat dat jaarlijks onderhoud aan daken de levensduur aanzienlijk verlengd. Daarom kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Hiermee verzekert u zich ervan dat uw dak of daken een of meerdere keren per jaar nauwkeurig worden gecontroleerd door Korff Dakwerken.

Zakelijke klanten

Korff Dakwerken is een bedrijf dat zich vooral richt op kleine en middelgrote projecten. Wij werken echter ook vaak voor zakelijke klanten, bijvoorbeeld: aannemers, bedrijven en de woningbouw. Bent u een zakelijke klant en heeft u een project dat u door ons wilt laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen wij de mogelijkheden bespreken en een offerte op maat maken.

Wat kan u verwachten van ons?

Tijdens de onderhoudswerkzaamheden richten we de volgende werkzaamheden uit.:

  • Grondige inspectie van het dak
  • Verwijderen en afvoeren van vuil op het dak
  • Volledig schoonmaken van de hemelwaterafvoeren
  • Het direct repareren van kleine gebreken in de dakbedekking
  • Foto’s maken van het dak om vergelijkingen te maken

Meer informatie?

Steeds meer gebouwenbeheerders en huiseigenaren zijn tot de conclusie gekomen dat dak onderhoud ieder jaar nodig is om grote gebreken aan het dak te voorkomen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag.