Dakreparatie

Dakreparatie laten uitvoeren? Korff Dakwerken geeft uw dak de aandacht die het verdient. Onze pure liefde voor het vak laat ons tot het uiterste gaan. We nemen alleen genoegen met het beste eindresultaat. U kunt kiezen uit een groot assortiment dakbedekkingen voor uw horizontale dak waaronder koper, lood, zink, leien en bitumineus. Laat uw dak repareren door Korff Dakwerken.

dak reparatie

Wat kost een dakreparatie?

Het bepalen van de kosten voor het repareren van uw dak zijn van tevoren natuurlijk lastig vast te stellen. Om te beginnen is elk dak uniek en is de tijdsduur voor elk project verschillend. Dit zijn allerlei factoren die de kosten bepalen voor een dakreparatie. Om dit toch zo nauwkeurig mogelijk voor u te bepalen, aan de hand van een offerte, is het belangrijk dat we een goed beeld van de situatie krijgen. Het beste kunt u wat foto’s naar ons sturen met een goede uitleg over wat er precies gerepareerd moet worden. Heeft u meer informatie over het materiaal van uw dak? Ook deze informatie is welkom. Zo kunnen wij nauwkeurig de prijs bepalen voor het repareren van uw dak. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dakreparatie vereist direct actie

Bij Korff Dakwerken is uw dakreparatie altijd meteen aan de beurt. Wij staan direct voor u klaar. Hoe sneller we aan het werk gaan, des te sneller zijn we klaar. Met een kleine dak lekkage heeft u maar een dagje last van ons. Om uw hele dakbedekking te repareren, lukt ons meestal binnen enkele dagen. In het geval van een grote klus maken we uw dak binnen één dag waterdicht, zodat u van het weer niets te vrezen heeft!

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen? Gelijk uw dak laten repareren? Neem dan vrijblijvend contact met Korff Dakwerken op via administratie@korffdakwerken.nl of bel direct naar:
0299-321132