Renovatie

Om een lang verhaal kort te maken: het ene dak gaat langer mee dan het andere. Wanneer renovatie nodig is kan dit een mooie kans zijn om nieuwe wensen, materialen en innovatieve technieken toe te passen. Korff Dakwerken kijkt naar de best mogelijke oplossing voor de lange termijn.

Duurzame oplossingen

Natuurlijk kunnen we simpelweg uw dak renoveren. Maar we zouden óók kunnen kijken naar duurzame oplossingen voor de lange termijn. U bent vast bekend met groene daken. Maar uw dak als bron van energie kan ook. Hierbij kunt u denken aan: zonnepanelen en windmolens. Qua veiligheid kunnen we natuurlijk altijd dakrandbeveiliging, kooiladders en valbeveiliging aanbrengen. En laten we natuurlijk (extra) isolatie niet vergeten om de rc-waarde te verbeteren.

ONZE MANIER VAN WERKEN

In plaats van simpelweg een dak renoveren, repareren te onderhouden of nieuw te monteren, proberen wij altijd te kijken naar de best mogelijke oplossing. Besparen op energie en uitstoot reduceren: dat is wat u wilt. Uw wensen en ambities worden verwerkt in een (onderhoud)plan waarin duurzaamheid en lage onderhoudskosten centraal staan.

Zakelijke klanten

Korff Dakwerken is een bedrijf dat zich vooral richt op kleine en middelgrote projecten. Wij werken echter ook vaak voor zakelijke klanten, bijvoorbeeld: aannemers, bedrijven en de woningbouw. Bent u een zakelijke klant en heeft u een project dat u door ons wilt laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen wij de mogelijkheden bespreken en een offerte op maat maken.

Vragen? Neem contact op.

Kom bij ons werken!

Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwame mensen

Vacatures 11

Wij werken duurzaam

Schreeuwen wij van de daken

+ Lees meer

Projecten

Een dak vereist uiterste zorgvuldigheid. Korff Dakwerken is niet snel tevreden en geeft uw dak de aandacht die het verdient. Onze pure liefde voor het vak laat ons tot het uiterste gaan. We nemen alleen genoegen met het beste eindresultaat. Hierbij een greep uit onze projecten.

+ Bekijk alles