Wij bouwen aan een circulaire toekomst met GP Groot

Nieuws

Circulariteit en duurzaamheid zijn cruciaal. Als gerenommeerd dakbedekkingsbedrijf dragen wij ons steentje natuurlijk graag aan bij. Circulariteit en duurzaamheid staan al jaren centraal in onze bedrijfsvoering.

Eén van de duurzaamheidspartners waarmee wij samenwerken is GP. De eerste stap is inmiddels gezet door het in werking stellen van de GP groot afvalcontainer. In deze (met ons logo) bestickerde container, zamelen we intern snijafval van bitumen in. Deze afvalcontainer wordt opgehaald door GP Groot zodat het weer als grondstof kan dienen voor nieuwe, duurzame bitumen.

Door ons afvalbeheer nog beter te organiseren door het inzamelen, sorteren én recyclen van bitumenafval, kunnen we een effectieve bijdrage leveren aan een duurzame toekomst.

Meer informatie over onze vernieuwde duurzame werkwijze of meer informatie over het recyclen van bitumen? Lees onze gerelateerde artikelen:

Wij zijn altijd op zoek naar vernieuwde oplossingen om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Heb jij een idee hoe wij verder kunnen verduurzamen? Laat het ons dan gerust weten!

Neem contact op