Dakdekker Nieuw-Vennep

Dakdekker in Nieuw-Vennep nodig? Dan bent u bij Korff Dakwerken aan het juiste adres. Wij zijn al jaren dé specialist in alle mogelijkheden op het gebied van dakbedekking. Wij zijn een dakdekkersbedrijf dat zich vooral richt op bescheiden projecten. Onze klanten zijn, daarom vaak particulieren, maar we werken ook voor aannemers en de woningbouw. Wij hebben meerdere werknemers in dienst en hierdoor kunnen wij direct bij u aan de slag. Wilt u meer weten? Neem direct vrijblijvend contact met ons op!

dakdekker nieuw-vennep

 

De dakdekker voor bedrijven in Nieuw-Vennep

Korff Dakwerken is een bedrijf dat zich vooral richt op kleine en middelgrote projecten in Nieuw-Vennep en omstreken. Wij werken echter ook vaak voor zakelijke klanten, bijvoorbeeld: aannemers, bedrijven en de woningbouw. Bent u een zakelijke klant en heeft u een project dat u door ons wilt laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen wij de mogelijkheden bespreken en een offerte op maat maken.

Dakdekker Nieuw-Vennep: Onze hardwerkende mentaliteit

Korff Dakwerken is een dakdekkersbedrijf waar we bekend staan om onze typische mentaliteit: harde werkers met een passie voor het dakdekkers vak. Wij werken nauwkeurig en hebben oog voor detail. Iedere klus krijgt de aandacht die het verdient en dat zie je terug in al onze projecten.

Een greep uit onze diensten

U kunt bij ons terecht voor o.a. de onderstaande diensten. Verder voeren wij natuurlijk ook onderhoudswerkzaamheden aan en dak reparaties. Meer hier over vindt u op de pagina dan dakwerken.

Dakdekker Nieuw-Vennep: direct in actie

Wanneer u wilt, komen wij vandaag nog bij u langs. Wij gaan namelijk het liefst gelijk aan de slagvoor u. Wilt u liever eerst vrijblijvend een offerte ontvangen? Wij maken van tevoren altijd een tijd- en kosteninschatting, zodat u ongeveer weet waar u aan toe bent, voordat wij pas aan de slag aan.

Ons werkgebied

Wij zijn actief als dakdekker in de plaats Nieuw-Vennep. Daarnaast zijn wij ook actief in de volgende regio’s:

Dakdekker Nieuw-Vennep: contact opnemen

Bent u van plan om een dakdekker in Nieuw-Vennep in te schakelen? Kies dan voor Korff Dakwerken. Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van dakdekkerswerkzaamheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0299 – 321132 of stuur een e-mail naar administratie@korffdakwerken.nl. Direct meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ons advies is om wat foto’s mee te sturen van de situatie, zodat wij nauwkeuriger een offerte voor u kunnen opstellen.