Dakdekker Nieuw-Vennep

Dakdekker in Nieuw-Vennep nodig? Dan bent u bij Korff Dakwerken aan het juiste adres. Wij zijn al jaren dé specialist in alle mogelijkheden op het gebied van dakbedekking. Wij zijn een dakdekkersbedrijf dat zich vooral richt op bescheiden projecten. Onze klanten zijn, daarom vaak particulieren, maar we werken ook voor aannemers en de woningbouw. Wij hebben meerdere werknemers in dienst en hierdoor kunnen wij direct bij u aan de slag. Wilt u meer weten? Neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Onze hardwerkende mentaliteit

Korff Dakwerken is een dakdekkersbedrijf waar we bekend staan om onze typische mentaliteit: harde werkers met een passie voor het dakdekkers vak. Wij werken nauwkeurig en hebben oog voor detail. Iedere klus krijgt de aandacht die het verdient en dat zie je terug in al onze projecten.

Een greep uit onze diensten

U kunt bij ons terecht voor o.a. de onderstaande diensten. Verder voeren wij natuurlijk ook onderhoudswerkzaamheden aan en dak reparaties. Meer hier over vindt u op de pagina dan dakwerken.

Dakdekker Nieuw-Vennep: direct in actie

Wanneer u wilt, komen wij vandaag nog bij u langs. Wij gaan namelijk het liefst gelijk aan de slagvoor u. Wilt u liever eerst vrijblijvend een offerte ontvangen? Wij maken van tevoren altijd een tijd- en kosteninschatting, zodat u ongeveer weet waar u aan toe bent, voordat wij pas aan de slag aan.

Offerte voor een dakdekker in Nieuw-Vennep ontvangen?

Wilt u meer informatie of wilt u een vraag stellen aan uw dakdekker in Nieuw-Vennep? Neem dan vrijblijvend even contact met ons op via 0299–321132 of stuur een e-mail naar administratie@dakdekkervolendam.nl.