Dakdekker Hilversum

Dakdekker in Hilversum nodig? Dan bent u bij Korff Dakwerken aan het juiste adres! Wij zijn een erkend dakdekkersbedrijf en voeren diverse projecten uit in Hilversum. Heeft u dus een probleem met uw dak of wilt u het huidige dak laten vervangen? Dan zijn wij met deze korte reistijd snel bij u ter plaatse. Bent u benieuwd naar welke werkzaamheden wij allemaal uitvoeren? Leest u dan gerust verder.

Dakdekker Hilversum: onze diensten

Bij ons kunt u terecht voor onderstaande diensten. Daarnaast voeren wij ook diverse werkzaamheden uit als dak onderhoud en dakreparatie. Alle informatie hierover vindt u op de pagina van dakwerken.

dakdekker hilversum

 

 

De dakdekker voor bedrijven in Hilversum

Korff Dakwerken is een bedrijf dat zich vooral richt op kleine en middelgrote projecten in Hilversum en omstreken. Wij werken echter ook vaak voor zakelijke klanten, bijvoorbeeld: aannemers, bedrijven en de woningbouw. Bent u een zakelijke klant en heeft u een project dat u door ons wilt laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen wij de mogelijkheden bespreken en een offerte op maat maken.

Ons werkgebied

Wij zijn actief als dakdekker in Hilversum en in de volgende regio’s:

Dakdekker Hilversum: Waarom Korff Dakwerken?

Wij werken vlug en zeer secuur. Bij ons gaat snelheid niet ten koste van de kwaliteit. Een klus is pas af als wij maar vooral u volledig tevreden bent met het resultaat. Laat uw dakbedekking aanbrengen door Korff en geniet jaren van een goed dak boven uw hoofd.

Wij zijn direct ter plaatse

Als u wilt komen wij vandaag nog langs. Wij gaan het liefst gelijk voor u aan de slag. Voor het repareren of onderhoud van een nieuw dak in Hilversum maken wij graag even tijd voor u. Zo krijgt u van tevoren altijd een tijd- en kosteninschatting, zodat u ongeveer weet waar u aan toe bent.

Dakdekker Hilversum: offerte ontvangen?

Wilt u meer informatie over uw dakdekker werkzaamheden in Hilversum? Neem gerust contact op via 0299–321132 , 06-20444450 of stuur een e-mail naar administratie@korffdakwerken.nl. Direct meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ons advies is om wat foto’s mee te sturen van de situatie, zodat wij nauwkeuriger een offerte voor u kunnen opstellen.