Voor wie

Ons speelveld

Korff Dakwerken is dé stabiele dakpartner in de Randstad. Net als onze daken benaderen wij ook onze partners vanuit een duurzame gedachte: voor de lange termijn. Bij Korff Dakwerken kunt u rekenen op een vlot en efficiënt proces, waarbij transparante communicatie, een strakke planning en het halen van deadlines voorop staan. We bieden u een vast aanspreekpunt om al uw vragen te beantwoorden en we streven ernaar om de overlast voor uw gebruikers tot een minimum te beperken. Met Korff Dakwerken bent u verzekerd van een professionele aanpak en een resultaat waar u op kunt bouwen.

(Woning)corporaties en bedrijven

Zorgeloos dakwerk op maat

Een veilige en functionele omgeving voor gebruikers, dat is wat u wenst als corporatie of bedrijf. Bij Korff Dakwerken zijn we ons ervan bewust dat elke corporatie en elk bedrijf uniek is en specifieke behoeften heeft, daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op uw situatie. Ons toegewijde team van ervaren professionals heeft uitgebreide expertise in dakrenovaties, -reparaties en periodiek onderhoud. Korff Dakwerken staat klaar om u volledig te ontzorgen op het gebied van dakwerkzaamheden. Eerst onderwerpen wij het dak aan een grondige inspectie, waarbij we de huidige staat beoordelen en eventuele problemen of potentiële risico’s identificeren. Vervolgens bepalen we in samenspraak met de opdrachtgever en partners de gewenste doelstellingen en stellen een gedetailleerd plan op, waarin we rekening houden met het budget en specifieke vereisten. Zo zorgen wij voor de veiligheid, duurzaamheid en functionaliteit van uw daken, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten.

 • Bedrijf Foto

  “’Niet alleen beloven, maar ook doen!”
  Toon van der Tak Bouwmanager Bouwmanagement & Advies Buro Toon van der Tak

Vastgoedbeheerders en VvE’s

Uw daken onder onze hoede

Onze werkzaamheden helpen vastgoedbeheerders en Verenigingen van Eigenaren het hoogste rendement uit hun investeringen te halen. Niet alleen leiden onze diensten tot kostenbesparingen, maar tegelijkertijd creëren we ook een meerwaarde op uw vastgoed. Om u zorgeloos van deze voordelen te laten profiteren, bieden wij een totaalpakket aan duurzame mogelijkheden waarmee wij de volledige zorg over uw daken op ons nemen. Korff Dakwerken levert professioneel onderhoud en complete renovaties om energie en kosten te besparen. Bovendien creëren we door het aanleggen van een slim dak zelfs een meerwaarde voor u, terwijl uw gebruikers profiteren van een verhoogde leefbaarheid. Omdat vrijwel alle daken van elkaar verschillen, leveren wij maatwerk op basis van uw wensen en behoeften. Samen onderzoeken we alle duurzame mogelijkheden, uitdagingen en beperkingen, waarna we een gedetailleerd plan opstellen om uw schaarse ruimte in stedelijke gebieden optimaal te benutten. Laat het aan ons over om uw dak om te toveren tot een daktuin, dakterras of energiedak.

Klik hier voor meer informatie over onze duurzame oplossingen.

 • Bedrijf Foto

  “Al ruim 13 jaar maken wij naar volle tevredenheid gebruik van de expertise van Korff dakwerken. Van geisoleerde dakplaten tot lichtstraat, van bituum dak tot zinken dak, dat maakt Korff voor ons het one stop adres voor al ons dakwerk.”
  Mario Romkes Amsterdamse Maatschappj

Aannemers

Samenwerking op topniveau

Een aannemer bouwt en vertrouwt op zijn onderaannemers. Wij beseffen dit als geen ander en daarom steken wij veel tijd in het onderhouden van onze langdurige relaties. Binnen ons familiebedrijf staat kwaliteit voorop, maar onderlinge samenwerking met (onder)aannemers is voor ons minstens net zo belangrijk. Werkzaamheden worden naadloos op elkaar afgestemd en afspraken zijn voor Korff Dakwerken heilig. Ook hier geldt dat er binnen onze platte organisatie een vast aanspreekpunt voor u wordt aangesteld, zodat u altijd direct contact heeft met de juiste persoon. Een vloeiend proces begint met directe communicatie.

 • Bedrijf Foto

  “’In Korff Dakwerken herken je direct het Volendammer familiebedrijf, waarbij pragmatisch samenwerken vanzelfsprekend is. De directe en praktische benadering gecombineerd met de juiste aandacht voor de projecten, maakt Korff Dakwerken onderscheidend binnen hun specialismen.”
  Johan van Waveren Projectvoorbereider Van Wijnen Haarlemmermeer

Projecten

Bekijk alle projecten

Bent u op zoek naar een partner die de
volledige zorg voor uw daken op zich neemt?