Veiligheid

Veiligheid gaat boven alles. Helemaal als het uw verantwoordelijkheid is. Korff Dakwerken kan met (wettelijk) noodzakelijke- of slimme toepassingen de veiligheid van uw dak vergroten. Wij kennen de regels, denken met u mee en nemen u graag de verantwoording uit handen.

WAT DOEN WE?

Alles kan natuurlijk, maar in de praktijk kunt u als eerste denken aan dakrandbeveiliging, kooiladders en valbeveiliging. Daarnaast passen de specialisten van Korff Dakwerken vaak bliksembeveiliging toe zoals aardingssystemen, overstroom- en overspanningsbeveiligingen. U kunt immers maar beter het zekere voor het onzekere nemen.

ONZE MANIER VAN WERKEN

In plaats van simpelweg een dak renoveren, repareren te onderhouden of nieuw te monteren, proberen wij altijd te kijken naar de best mogelijke oplossing. Besparen op energie en uitstoot reduceren: dat is wat u wilt. Uw wensen en ambities worden verwerkt in een (onderhoud)plan waarin duurzaamheid en lage onderhoudskosten centraal staan.

Zakelijke klanten

Korff Dakwerken is een bedrijf dat zich vooral richt op kleine en middelgrote projecten. Wij werken echter ook vaak voor zakelijke klanten, bijvoorbeeld: aannemers, bedrijven en de woningbouw. Bent u een zakelijke klant en heeft u een project dat u door ons wilt laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen wij de mogelijkheden bespreken en een offerte op maat maken.

Vragen? Neem contact op.

Kom bij ons werken!

Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwame mensen

Vacatures 11

Wij werken duurzaam

Schreeuwen wij van de daken

+ Lees meer

Projecten

Een dak vereist uiterste zorgvuldigheid. Korff Dakwerken is niet snel tevreden en geeft uw dak de aandacht die het verdient. Onze pure liefde voor het vak laat ons tot het uiterste gaan. We nemen alleen genoegen met het beste eindresultaat. Hierbij een greep uit onze projecten.

+ Bekijk alles