Visserijweg Baanstee Noord

Op het bedrijventerrein Baanstee Noord in Purmerend wordt momenteel flink gebouwd. Dit opkomende bedrijventerrein is naar eigen zeggen het ‘meest ondernemende bedrijventerrein van Noord Holland!’ Nou, daar moeten wij als Korff Dakwerken natuurlijk bij zijn!

Nieuwbouwproject Baanstee Noord

Op het bedrijventerrein Baanstee Noord in Purmerend wordt momenteel flink gebouwd. Naar eigen zeggen het ‘meest ondernemende bedrijventerrein van Noord Holland!’ Nou, daar moeten wij als Korff Dakwerken natuurlijk bij zijn.

In opdracht van Finish Profiles Group heeft ons team van vakspecialisten het pand van NaBess Steel Solutions mogen voorzien van een 770m² groot 2-laags APP-dakbedekkingspakket. Alle aanwezige lichtstraten en koepels, valbeveiliging, dakluiken en vlaggenmasten zorgde ervoor dat we hier écht precisiewerk konden leveren.

Door te investeren in permanente valbeveiliging hoeven beroepen als dakbedekkers, glazenwassers of installateurs van technische installaties niet steeds tijdelijke maatregelen te nemen die voor meerwerk zorgen, waardoor er op de lange termijn veel kosten worden bespaard en de kosten snel worden terugverdiend.

Het dak hebben wij in oktober 2022 opgeleverd en er wordt inmiddels hard (en droog) gewerkt.

Bent u op zoek naar een partner die de
volledige zorg voor uw daken op zich neemt?

Bekijk meer projecten

Bekijk alle projecten