Kamerlingh Onnesstraat Haarlem

Bij Korff Dakwerken hebben we onlangs een project afgerond aan de Kamerlingh Onnesstraat 17 t/m 81 in Haarlem, waarbij we de dakpannen hebben vernieuwd, zinken goten vervangen, schoorstenen voorzien van nieuwe loodloketten en de dakkapellen hebben voorzien van een duurzame IKO metatech coating. Dit project is een mooi voorbeeld van slim en resultaatgericht samenwerken.

Verduurzamingsproject Haarlem

Slim en resultaatgericht samenwerken.

Slim en innovatief te werk gaan, dat is waar Korff Dakwerken voor staat. De bestaande dakpannen hebben een tweede leven en herbestemming gekregen door Luijtgaarden waardoor het afval nihil is. De bestaande pannen zijn retour gegaan en worden gebruikt bij andere projecten.
De aanpak was eenvoudig maar effectief: de dakpannen vernieuwen voor een betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden, nieuwe zinken goten installeren voor optimale waterafvoer en de dakkapellen voorzien van een beschermende IKO metatech coating voor duurzame bescherming.

Een belangrijk aspect van dit project was de samenwerking met Wisman Schilders. Terwijl wij hier dak,- lood en zinkwerkzaamheden verrichten, verduurzaamden zij de gevels en kozijnen d.m.v. een schilders beurt. Deze samenwerking verliep vlekkeloos en had als groot voordeel dat we beide efficiënter konden werken. Door gezamenlijk gebruik te maken van de steigers, hebben we aanzienlijk bespaard op tijd, transportbewegingen, kosten en de overlast naar de bewoners te beperken. Dit is zowel efficiënt als duurzaam, omdat we de milieu-impact van ons werk hebben geminimaliseerd.

Door de krachten met partners te bundelen tijdens een project, hebben we het sneller en met minder overlast voor de bewoners kunnen afronden, met een resultaat dat er mag zijn.

Wij danken Cors van Duijvenbode van AHAM en Remco van Achthoven van Wisman Schilders voor de fijne samenwerking.

Bent u benieuwd in welke staat het dak
van uw vastgoed zich bevindt?