Jan van Goyenkade & Lairessestraat

Recentelijk heeft Korff Dakwerken opnieuw een duurzaamheidsproject afgerond in Amsterdam. Deze keer waren de daken van de Jan van Goyenkade en de Lairessestraat aan de beurt. Er zijn diverse dak- en zinkwerkzaamheden uitgevoerd en er is over de volledige 630m2 dakisolatie geplaatst. De nieuwe dakbedekking beschermt tegen alle weersomstandigheden en draagt bij aan de verduurzaming van de woningen.

Duurzaamheidsproject Amsterdam

Korff voor élk type dak

Het team van Korff Dakwerken heeft met succes een dakrenovatie uitgevoerd aan de Jan van Goyenkade en de Lairessestraat in Amsterdam. Gedurende dit project hebben we diverse dak- en zinkwerkzaamheden verricht. Daarnaast hebben we de daken voorzien van dakisolatie en tweelaagse dakbedekking, die bedragen aan de energie-efficiëntie van het gebouw.

Voor de bewoners betekent het dat zij minder kans hebben om waterschade te krijgen, minder warmteverlies en daardoor de energierekening wordt verlaagd. Verder biedt deze nieuwe dakbedekking betere bescherming tegen verschillende weersomstandigheden en verlengd het de algehele levensduur van de daken. De daken van de woningen aan de Jan van Goyenkade en de Lairessestraat zijn weer in optimale staat en kunnen weer tientallen jaren mee.

Korff Dakwerken werkt aan diverse duurzaamheidsprojecten in Amsterdam en kan daar als dakdekkingsspecialist werk leveren aan diverse typen daken. Door onze jarenlange ervaring in het vak kunnen we ieder type dak renoveren en is er geen uitdaging die we niet aandurven.

Bent u op zoek naar een partner die de
volledige zorg voor uw daken op zich neemt?