Groot Keuken & Bad

Het team van Korff Dakwerken heeft met succes een dakrenovatie uitgevoerd aan het pand van Groot Keuken & Bad aan de Volume 6 in Purmerend. Het bedrijfspand met een oppervlakte van maar liefst 2848 m2 is volledig bedekt met IKO powergum Twin. Dit is een hoogwaardige dakbaan en biedt betrouwbare prestaties en stevigheid. De bovenzijde is afgewerkt met talc voor extra bescherming en de onderzijde is voorzien van brandvertragende folie. Vervolgens heeft Smit Elektrotechniek het dak voorzien van zonnepanelen.

Focus op innovatie

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

IKO Powergum Twin wordt vaak gebruikt in combinatie met zonnepanelen. Dit hoogwaardige dakbedekkingsmateriaal zorgt ervoor dat de productiviteit van de zonnepanelen worden verhoogd. De unieke samenstelling van dit dakbedekkingsmateriaal zorgt voor uitstekende hechting, waardoor een langdurige bescherming van het dak wordt gegarandeerd. Het materiaal is flexibel en eenvoudig te installeren, wat de montagetijd verkort en de installatiekosten verlaagt.

Bovendien biedt het waterdichtheid en thermische isolatie, waardoor het dak en de zonnepanelen langer meegaan. Door de combinatie van zonnepanelen en IKO Powergum Twin kunnen bedrijven niet alleen genieten van de voordelen van duurzame energie, maar ook profiteren van een betrouwbare en kosteneffectieve dakbedekking.

“Zeer fijne samenwerking met de mannen van Korff Dakwerken. Gestroomlijnd, één contactpersoon en de hoogwaardige IKO pokergum Twin bedekking zorgt voor een uitstekende ondergrond voor de zonnepanelen. Zij houden zich goed aan de planning zodat we gelijk achter ze aan konden komen om de zonnepanelen te installeren!”

René Tol
Manager Marketing & Sales bij Smit Elektrotechniek

Bent u op zoek naar een partner die de
volledige zorg voor uw daken op zich neemt?