Cornelis van Rijplantsoen

Aanleg wit dakbedekkingspakket aan de Cornelis van Rijplantsoen in Amsterdam.

Aanleg wit dakbedekkingspakket

De bewoners van het Cornelis Rijplantsoen in Amsterdam genieten nu van een koeler dakterras dankzij onze recente installatie van witte bitumen dakbedekking. Naast de mooie uitstraling, is het ook een duurzame en comfortabele keuze.

Deze innovatieve dakbedekking zuivert actief de lucht door smog af te breken en reflecteert zonlicht om de temperatuur te verlagen, wat resulteert in een aanzienlijke energiebesparing. Een koeler dak betekent minder belasting op airconditioning en meer genieten van de zomer op een dakterras wat aanzienlijk koeler is.

Met onze toplaag die grote temperatuurschommelingen beperkt, verlengen we de levensduur van het dak en met de DUBOkeur certificering zijn ze verzekerd van een kwalitatieve, duurzame keuze. En met de subsidiemogelijkheden voor een duurzaam dak als dit, was dit een nóg aantrekkelijkere keuze!

Korff Dakwerken staat ook de komende 10 jaar klaar voor onderhoud, wat betekent dat deze VvE onbezorgd kan genieten van hun investering. Kies voor een dak dat meer biedt dan alleen bescherming tegen weersinvloeden.

Bent u op zoek naar een partner die de
volledige zorg voor uw daken op zich neemt?

Bekijk meer projecten

Bekijk alle projecten