Onderhoudscontract

Lekkages, vochtproblemen of houtrot in uw dak: dat wil niemand. Bedrijven, instellingen, beheerders en VVE’s laten daarom hun dak onderhouden door de specialisten van Korff Dakwerken. Zo wordt de levensduur van het dak verlengd. Sluit een onderhoudscontract af bij Korff Dakwerken en u kunt voortaan zorgeloos zijn over uw dak.

EEN ONDERHOUDSCONTRACT BEVAT IEDER JAAR:

–  Grondige inspectie van het dak
–  Verwijderen en afvoeren van vuil op het dak
–  Volledig schoonmaken van de hemelwaterafvoeren
–  Direct repareren van kleine gebreken in de dakbedekking
–  Het maken van foto’s om de staat van uw het dak vast te leggen

ONZE MANIER VAN WERKEN

In plaats van simpelweg een dak renoveren, repareren te onderhouden of nieuw te monteren, proberen wij altijd te kijken naar de best mogelijke oplossing. Besparen op energie en uitstoot reduceren: dat is wat u wilt. Uw wensen en ambities worden verwerkt in een (onderhoud)plan waarin duurzaamheid en lage onderhoudskosten centraal staan.

Zakelijke klanten

Korff Dakwerken is een bedrijf dat zich vooral richt op kleine en middelgrote projecten. Wij werken echter ook vaak voor zakelijke klanten, bijvoorbeeld: aannemers, bedrijven en de woningbouw. Bent u een zakelijke klant en heeft u een project dat u door ons wilt laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we de mogelijkheden bespreken en een offerte op maat maken.

Vragen? Neem contact op.

Kom bij ons werken!

Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwame mensen

Vacatures 11

Wij werken duurzaam

Schreeuwen wij van de daken

+ Lees meer

Projecten

Een dak vereist uiterste zorgvuldigheid. Korff Dakwerken is niet snel tevreden en geeft uw dak de aandacht die het verdient. Onze pure liefde voor het vak laat ons tot het uiterste gaan. We nemen alleen genoegen met het beste eindresultaat. Hierbij een greep uit onze projecten.

+ Bekijk alles