Een speciaal bedankje aan Sven Bond

Nieuws

De stageperiode van Sven is alweer ten einde gekomen. De afgelopen 20 weken was hij actief als administratief medewerker.

Sven, we hebben genoten van je positieve instelling en we willen je graag bedanken voor je inzet van de afgelopen weken. Verder wensen we je veel succes met het behalen van je opleiding, maar dat gaat zeker goedkomen!

“Vanaf het begin voelde ik mij welkom in bij het bedrijf. De sfeer was altijd gezellig en collega’s waren bereid om mij te begeleiden en mijn vragen te beantwoorden. Tijdens mijn stageperiode heb ik geleerd over hoe ik binnenkomende mails moet verwerken, het aanmaken en versturen van verkoopfacturen, het controleren van inkoopfacturen en andere administratieve werkzaamheden.

Naast deze werkzaamheden vond ik het gezellig om op vrijdagmiddag samen een borrel te doen. Ook vond ik het leuk dat jullie aan mij dachten bij de kermisborrel, kerstborrel en mij verraste met een kerstcadeau. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om stage te lopen bij Korff Dakwerken. Ik kijk terug op een hele fijne periode, bedankt toppers!” – Sven Bond

Wil je ook stage lopen bij Korff Dakwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op.