Nieuwbouw

Korff Dakwerken biedt ontzorging op het hoogste niveau en een volledig aanbod van specialistische dakbedekking. In plaats van gewoon een dak te maken, proberen wij te kijken naar de beste oplossing. Uw wensen en ambities worden verwerkt in een plan waarin duurzaamheid in combinatie met lage onderhoudskosten centraal staan. Tegenwoordig is een dak méér dan een dak en niet alleen een constructie tegen de weersinvloeden.

Meedenken en eerlijk zijn

Korff Dakwerken is een gespecialiseerde partner die met haar bouwpartners meedenkt. Iedereen profiteert uiteindelijk van ons voortdurende streven naar verbetering. Onze bouwpartners krijgen een perfect en duurzaam dak voor de beste prijs en kwaliteit . De gebruikers genieten uiteindelijk van maximaal comfort en zorgeloosheid! Eerlijk advies geven is daarin essentieel. We doen wat we beloven. Iedereen die met ons werkt zal dit beamen.

ONZE MANIER VAN WERKEN

In plaats van simpelweg een dak renoveren, repareren te onderhouden of nieuw te monteren, proberen wij altijd te kijken naar de best mogelijke oplossing. Besparen op energie en uitstoot reduceren: dat is wat u wilt. Uw wensen en ambities worden verwerkt in een (onderhoud)plan waarin duurzaamheid en lage onderhoudskosten centraal staan.

Zakelijke klanten

Korff dakwerken is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op kleine en midelgrote projecten. Wij werken echter ook veelvuldig voor zakelijke klanten, zoals: aannemers, bedrijven en de woningbouw. Bent u een zakelijke klant en heeft u een project dat u door ons wilt laten uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op. Zo kunnen we de verschillende mogelijkheden bespreken en een offerte op maat maken.

 

Vragen? Neem contact op.

Kom bij ons werken!

Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwame mensen

Vacatures 11

Wij werken duurzaam

Schreeuwen wij van de daken

+ Lees meer

Projecten

Een dak vereist uiterste zorgvuldigheid. Korff Dakwerken is niet snel tevreden en geeft uw dak de aandacht die het verdient. Onze pure liefde voor het vak laat ons tot het uiterste gaan. We nemen alleen genoegen met het beste eindresultaat. Hierbij een greep uit onze projecten.

+ Bekijk alles