Platdak

Heeft u een plat dak en wilt u deze opnieuw laten bedekken? Dan bent u bij Korff Dakwerken aan het juiste adres. Wij verzorgen van A tot Z alle renovatie werkzaamheden aan uw dak. Wilt u liever wat meer informatie over een plat dak en de mogelijkheden? Lees dan gerust verder.

platdak

Mogelijkheden

Om te beginnen kun je met een plat dak verschillende mogelijkheden toepassen. Door de vlakke ondergrond is het makkelijk om diverse soorten materialen toe te passen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een hellend dak kun je deze niet bewerken met een kunststof dakbedekking. Dit komt, omdat het uitgesmeerd moet worden en het heeft een droogtijd. Deze wordt vaak bewerkt met dakpannen op een houten constructie. Met een plat dak kunt u dus kiezen uit veel meer opties. Wij hebben de mogelijkheden hieronder voor u op een rijtje gezet.

Kosten voor een plat dak dakbedekking

Het is lastig om van tevoren een prijs vast te stellen. Elk dak is natuurlijk uniek en heeft zijn eigen afmeting. Wilt u nou toch wat meer informatie over wat de dakbedekking van een plat dak kost? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u ons een e-mail sturen. U kunt dan wat foto’s in de bijlage meesturen, zodat wij een beter beeld hebben bij de situatie.