Aannemers

In plaats van simpelweg een dak te maken, proberen wij altijd te kijken naar de beste oplossing. Uw wensen en ambities worden verwerkt in een plan waarin uitstraling, duurzaamheid en -het verlagen van- onderhoudskosten centraal staan.

Onbegrensde mogelijkheden

De meeste kenners zijn bekend met ‘groene daken’. Maar bent u ook bekend met een slim dak? Een slim dak bespaart energie en draagt écht bij aan duurzaamheid. Denk aan waterbuffering, beplanting, zonnepanelen en dakterrassen. Uw dak als bron van energie dus! Wij adviseren en helpen u graag bij het nastreven van uw (duurzame) ambities.

INNOVATIE EN ONTWIKKELING

Korff Dakwerken is EBN gecertificeerd. Daarbij zorgen wij ervoor dat ons bijna dertig personen tellende team van specialisten perfect op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in onze branche. Onze medewerkers worden periodiek bijgeschoold via Tectum en wij zijn een Fundeon leerbedrijf. Daarbovenop is Korff Dakwerken aangesloten bij Vebidak: dé brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingen.

Vragen? Neem contact op.

Kom bij ons werken!

Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwame mensen

Vacatures 11

Wij werken duurzaam

Schreeuwen wij van de daken

+ Lees meer

Projecten

Een dak vereist uiterste zorgvuldigheid. Korff Dakwerken is niet snel tevreden en geeft uw dak de aandacht die het verdient. Onze pure liefde voor het vak laat ons tot het uiterste gaan. We nemen alleen genoegen met het beste eindresultaat. Hierbij een greep uit onze projecten.

+ Bekijk alles