Vastgoedbeheerders

Een dak is niet bij iedereen top-of-mind. Dat begrijpen wij bij Korff Dakwerken heel goed. Toch wilt u bepaalde zekerheden over uw dak. Het dak moet een maximale levensduur behalen en tegelijkertijd zo duurzaam mogelijk zijn. Dat kan allemaal geregeld worden.

Slimme daken?

De meeste kenners zijn bekend met ‘groene daken’. Maar bent u ook bekend met een slim dak? Een slim dak bespaart energie en draagt écht bij aan duurzaamheid. Denk aan waterbuffering, beplanting, zonnepanelen en dakterrassen. Uw dak als bron van energie dus! Wij adviseren en helpen u graag bij het nastreven van uw (duurzame) ambities.

Onze manier van werken

In plaats van simpelweg een dak renoveren, repareren te onderhouden of nieuw te monteren, proberen wij altijd te kijken naar de best mogelijke oplossing. Besparen op energie en uitstoot reduceren: dat is wat u wilt. Uw wensen en ambities worden verwerkt in een (onderhoud)plan waarin duurzaamheid en lage onderhoudskosten centraal staan.

Vragen? Neem contact op.

Kom bij ons werken!

Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwame mensen

Vacatures 11

Wij werken duurzaam

Schreeuwen wij van de daken

+ Lees meer

Projecten

Een dak vereist uiterste zorgvuldigheid. Korff Dakwerken is niet snel tevreden en geeft uw dak de aandacht die het verdient. Onze pure liefde voor het vak laat ons tot het uiterste gaan. We nemen alleen genoegen met het beste eindresultaat. Hierbij een greep uit onze projecten.

+ Bekijk alles