Corporaties

Corporaties willen hun bewoners een veilige, duurzame en comfortabele woning bieden, zonder onnodige onderhoudskosten. Korff Dakwerken zorgt ervoor dat corporaties zorgeloos kunnen zijn over de kwaliteit van de daken. Eerst zorgen we voor goede aanleg en vervolgens voor onderhoud op de lange termijn.

Gericht onderhoud en goed voor het milieu

Gericht onderhoud, lage kosten en tegelijkertijd een duurzaam steentje bijdragen aan het milieu. Korff Dakwerken zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar onderhoud door uw daken op gezette tijden te inspecteren en schoon te houden. Tegelijkertijd adviseren wij u over de meest duurzame daken of de mogelijkheden om zelf energie op te wekken.

ONZE MANIER VAN WERKEN

In plaats van simpelweg een dak renoveren, repareren te onderhouden of nieuw te monteren, proberen wij altijd te kijken naar de best mogelijke oplossing. Besparen op energie en uitstoot reduceren: dat is wat u wilt. Uw wensen en ambities worden verwerkt in een (onderhoud)plan waarin duurzaamheid en lage onderhoudskosten centraal staan.

Vragen? Neem contact op.

Kom bij ons werken!

Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwame mensen

Vacatures 11

Wij werken duurzaam

Schreeuwen wij van de daken

+ Lees meer

Projecten

Een dak vereist uiterste zorgvuldigheid. Korff Dakwerken is niet snel tevreden en geeft uw dak de aandacht die het verdient. Onze pure liefde voor het vak laat ons tot het uiterste gaan. We nemen alleen genoegen met het beste eindresultaat. Hierbij een greep uit onze projecten.

+ Bekijk alles